POT

Če ste se znašli tu, potem verjetno v življenju iščete nekaj več. Nekaj, kar ima globlji smisel. Nekaj, kar vas lahko resnično podpira in vam pomaga, da se v življenju dvignete nad izzive.

POT DO BOGA

Bhakti” pomeni ljubezen in predanost Božanskemu. Živeti bhakti je naša pot zavestne ljubezni do Boga, ne samo na površju, ampak globoko v svojem srcu v vsakem trenutku življenja.

Paramahamsa Vishwananda uči, da je spoznanje Boga končni namen človeškega obstoja. Tu je zato, da vas vodi po poti in vam pomaga, da živite bhakti z razvijanjem svojega lastnega edinstvenega in osebnega odnosa z Božanskim.

Z Mojstrom življenje v privzdignjenemu stanju ni več dosegljivo le jogijem ali svetnikom! V tem življenju je to resnično možno za vse nas.

POTOVANJE DUŠE

Resnično znanje in iskrena praksa lahko vodita do tako imenovanega “Samospoznanja”, kjer izkusite svojo lastno božanskost. Vendar to še ni konec.

Nadaljevanje je, da spoznate vir samega življenja, ki preveva celotno stvarstvo in ki ga imenujemo “Spoznanje Boga”. “Spoznanje Boga” je pomembno, saj nas osvobodi cikla rojstva in smrti in nam omogoči, da vidimo večno resničnost, ki je podlaga vsemu.

Bhakti Marga za doseganje tega cilja nudi edinstven in celosten štiriroki pristop, ki je globoko ukoreninjen v spoštovanih duhovnih tradicijah.

EN BOG – VELIKO OBRAZOV

Verjamemo v enega Boga, ki Ga imenujemo Sriman Narayana.

Čeprav živi v nas, se pojavlja tudi v različnih zunanjih oblikah. Te oblike nam omogočijo, da z Njim izkusimo odnos, za katerega verjamemo, da je najpomebnejši odnos v našem življenju.

Vsaka od teh zunanjih oblik izraža edinstven nabor značilnosti in lastnosti, ki vam dajo svobodo, da se povežete in ljubite Tistega, ki vas najbolj privlači.

MILOST MOJSTRA

Naš lasten trud nas lahko pripelje le do neke stopnje na potovanju do Spoznanja Boga. Da bi presegli omejitve materialnega sveta, je potrebna milost pravega Mojstra.

Paramahamsa Vishwananda je satguru, ki je mojster poti in tisti, ki vas lahko popelje onkraj lastnih omejitev. Znotraj vašega srca prebudi Božansko Ljubezen in vas vodi po vaši poti s pomočjo edinstvene kombinacije duhovnih praks.

Joga &
Meditacija
Znanje
Obredi
Devocijske
umetnosti