PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Paramahamsa Vishwananda je Mojster s spoznanjem Boga, ki živi v enosti z Božanskim. Njegov cilj je, da vsakemu pomaga izkusiti takšen božanski odnos v tem življenju. To je tisto, kar ga dela tako edinstvenega.

‘Če se zanašate na lastno moč, lahko dosežete določeno raven duhovnega napredka, da pa bi spoznali Najvišje, da bi se v celoti transformirali v Božjo Luč, potrebujete milost Mojstra. Dokler se Mojster ne pojavi, to ni mogoče.​​’

Paramahamsa Vishwananda

USTANOVITELJ BHAKTI MARGE

Paramahamsa Vishwananda pooseblja mnogo vidikov mojstrstva, zaradi katerih, osebno in kolektivno, predstavlja živeči izraz bhakti. Je Vaishnava Acharya, Kriya Yoga Mojster, acharya ustanovitelj, satguru in vodja poslanstva Bhakti Marge.

 

Je gonilna sila in inspiracija za vse, kar misija počne v služenju človeštvu. Z edinstvenim prepletom različnih tradicij, nudi preizkušeno pot in podporo, da na koncu dosežemo spoznanje Boga.

 

 

PRAKSE, KI SPREMINJAJO

Paramahamsa Vishwananda ponuja dobro izdelano pot in preizkušena orodja, s katerimi odkrijemo modrosti srca in se povežemo z Božanskim. Te prakse vam pomagajo, da živite bhakti v vsakodnevnem življenju tako, da gojite globoko oseben odnos z Bogom.

Te edinstvene duhovne palete tehnik ne morete najti nikjer drugje. Tukaj so, da dvignejo človeštvo skozi razvijanje bhakti: ljubezni in predanosti Božanskemu. Raziščite vse in odkrijte tiste, ki so najboljše za vas.

 

SPOZNAJTE MOJSTRA

Spoznati živečega Mojstra in satguruja je izjemno redka in dragocena izkušnja. Naj je Njegova brezpogojna Ljubezen, Njegova globoka modrost ali Njegovo naravno mojstrstvo, s katerim se je rodil, tisto, ki vas pritegne, pa srečanje z Njim ni običajna izkušnja. To je izkušnja, ki prebudi vašo dušo.

Življenje Paramahamse Vishwanande je posvečeno služenju človeštvu in na voljo nam je na veliko različnih načinov. Vsak trenutek, ki ga preživite z Njim je dragocen, zato izkoristite priložnost, dokler jo še lahko.

 

INSIGHTS FROM THE MASTER

Paramahamsa Vishwananda sledi starodavni tradiciji odgovarjanja na vprašanja ljudi na zaupnih srečanjih, ki se imenujejo satsangi ali duhovni pogovori. Imeti tako intimen dostop do živečega Mojstra in satguruja in se učiti od Njega je velika redkost.

KIRTAN Z MOJSTROM

V odnosu med Ljubimcem in Ljubljenim obstaja samo ena izkušnja, samo ena motivacija in samo ena resničnost – samo Ljubezen. Sodelujte, pojte, ploskajte, plešite. Dovolite si biti svobodni.

BREZČASNA MODROST

Učiti se od pravega Mojstra je neprecenljivo, neopisljivo. Njegov humor in prizemljeni način vam bo pomagal odkriti novo zavedanje samega sebe, svojega namena in mesta v svetu. Brezčasne modrosti, ki jih deli, naredijo celo najbolj kompleksne tematike praktične in relevantne v naši moderni dobi.

Skozi leta je Paramahamsa Vishwananda podal globoke komentarje na bistvene vedske svete spise kot so: Bhagavad Gita, Shreemad Bhagavatam in Guru Gita.