Z mantro Om Namo Narayanaya sem se spoznal jeseni 2020, ko sem se odločil za Project Mantro.

Začetni vtisi po čantanju oziroma ponavljanju Božjega Imena v miru in tišini in v posebnem kotičku doma so bili zelo lepi. Mantra je pri meni vse do danes ohranila moč, čutim pa tudi, da mi nudi izjemno zaščito. Njeni učinki se kažejo tako na duši kot fizičnem telesu.

Vse doslej sem ohranil tudi intenziteto čantanja, torej čantam vsak dan, med dnevom, včasih žal ne utegnem čantati cele ure, kolikor nam priporoča Učitelj Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, se pa zelo trudim, da to traja čim dlje, in ob tem uživam.

Čantanje mi predstavlja nekakšen obred, ki ga izvajam ob različnih opravilih, tudi v avtomobilu ali v mestu, in vse se tako lažje in hitreje odvije. Glede uhajanja misli pri čantanju bi rekel, da pri tem nimam večjih težav. Izbral sem si namreč aspekt, ki ga vizualiziram na predelu tretjega očesa. Na mantro se tudi lepo osredotočim in jo ponavljam z vso Ljubeznijo, predano in z zaupanjem.

Najraje jo ponavljam proti večeru, tudi pred spanjem in za začetek novega dneva.
Skratka, občutki pri čantanju so zelo spodbudni; um se resnično umiri, morebitne težave lažje rešujem, strahovi in skrbi pa čudežno izginejo.

Mantra mi predstavlja največjo dragocenost, ki je poklon razsvetljenih Mojstrov Življenja, in je ne želim izgubiti. Zanjo sem predvsem globoko hvaležen.

Boštjan