Še vedno se mi smeje, pa so tekle tudi solze in trepetalo je srce. Če bi mi kdo še pred nekaj meseci omenil, da bom lahko prejela daršan (pogled božanskega) preko svojega računalnika kar v svoji dnevni sobi in da bo poleg tega enako močan, če ne še bolj kot v živo, bi se samo pomenljivo nasmehnila. Vendar izkušnja je bila živa, otipljiva in občutna globoko v notranjosti. Iz daršana ne greš več enak kot si prišel. To izkušam vedno znova. Vedno nekaj odpade, srce se odpre in steče Milost. Tako nežno te objame, da bi ostal v tem objemu za večno.

V bistvu se je notranje dogajanje pričelo že ob spletni prijavi nekaj dni prej. Metuljčki v trebuhu, prijetni nemir… Današnji dan pa je že zjutraj nakazoval nekaj posebnega. Vznemirjenje se je dvigovalo z bliskovito hitrostjo. Ob predvideni uri je kar vsa družina sedla pred ekran in nestrpno čakala pogled, po katerem hrepeni duša in se topi srce, ko Božanska Ljubezen steče in se zlije v neskončnost trenutka.
Kako je milosten moj Mojster, ko pravi: “Če vi ne morete k meni, pa pridem jaz k vam. Zame čas in prostor nista ovira.”

Veliko osebnih daršanov sem že imela, ki so vedno posebni in unikatni, a tokrat lahko rečem, da je bilo neopisljivo, izjemno… beyond words.
JAI GURUDEV ❤️

Shyamala