DOBRODOŠLI V
DNEVNI SOBI
PO DARSHANU

Zdaj ko ste doživeli spletno izkušnjo darshana s Paramahamso Vishwanando, vas vabimo, da raziščete več!

Ni potrebno, da je izkušnja globoke umirjenosti in miru ob darshanu enkratna stvar. To pozitivnost lahko vnesete v svoje vsakdanje življenje in pustite, da raste. Na tak način, ne glede na to, kaj se zgodi ‘zunaj’ vas, ostane vaša notranjost močna, pozitivna in samozavestna v svoji povezavi z Božanskim.

Tukaj je nekaj načinov, kako lahko to dosežete:

  • Raziščite naše videoposnetke kirtana in poslušajte veselo petje Božanskega Imena.
  • Oglejte si naše videoposnetke izkušnenj: kjer ljudje kot ste vi, govorijo o svojih izkušnjah po srečanju s Paramahamso Vishwanando.
  • Začnite (ali poglobite) svojo duhovno prakso z učenjem, kako 40 dni redno čantati mantro.
  • Prejmite vsakodnevne navdihe na telefon ali tablični računalnik.
  • Naučite se vsakodnevne meditativne prakse.
  • Preberite modrosti Paramahamse Vishwanande o življenju, obstoju in ljubezni.

POVEŽITE SE S SVOJO SKUPNOSTJO

Če želite izvedeti, kaj se dogaja na vašem območju in se prijaviti tudi za državne darshane, stopite v stik z organizacijo Bhakti Marge v svoji državi.

POIŠČITE SKUPNOST

URNIK PRIHODNJIH DARSHANOV

Bi ponovno radi izkusili spletni darshan? Kliknite tukaj za trenutni urnik in odprte povezave za prijavo na javne dogodke in dogodke v vaši državi.

URNIK PRIHODNJIH DARSHANOV

PODELITE SVOJE IZKUŠNJE

Ste imeli v času darshana posebno izkušnjo? Radi bi slišali o tem! Delitev vaše zgodbe lahko navdihne tudi druge, da se udeležijo spletnega darshana.

DELITE SVOJO IZKUŠNJO

IZKUSITE KIRTAN

Glasba je jezik srca. Petje Božanskih Imen vam pomaga, da se povežete z bistvom svojega bitja: Ljubeznijo. Kirtan s petjem hvalnic Božanskemu v vseh njegovih številnih oblikah prebudi ljubezen in predanost globoko v vašem srcu.

IZKUŠNJE Z MOJSTROM

Milost Paramahamse Vishwanande je močno vplivala na tisoče ljudi po vsem svetu. Ta serija izpostavlja resnične zgodbe tistih, katerih življenje se je spremenilo na bolje in na načine, ki si jih nikoli niso mogli predstavljati!

IZRAZITE HVALEŽNOST

Darshan z Mojstrom, ki je spoznal Boga, je neprecenljivo darilo. Če čutite hvaležnost za prejeti blagoslov in bi nam radi pomagali, da to izkušnjo še naprej prinašamo v svet, razmislite o donaciji. Vsak prispevek je zelo dragocen.

Poleg tega pa vaš prispevek  omogoča nadaljevanje darshanov in drugih programov z Gurudevom. Če bi želeli podpreti te dogodke, lahko to storite tako, da svoj prispevek potrdite tukaj spodaj.

MODROSTI MOJSTRA

Že tisoče let duhovni iskalci bdijo ob stopalih Mojstrov, da bi izkoristili prednost njihovih modrosti. Že več kot 20 let Paramahamsa Vishwananda izvaja satsange, da ljudem pomaga, da se približajo Bogu. Odkrijte zakladnico draguljev v njegovi seriji ‘Insights from the Master’.

VEČ VIROV

PREJMITE SVOJ DNEVNI NAVDIH

Aplikacija Inspirations vsebuje zakladnico duhovnih modrosti Paramahamse Vishwanande. Vsak dan boste prejeli močan navdih, da povzdignete duha in se osredotočite na Božansko. Uživajte v dnevnih navdihih ali preiščite celotno tematsko zbirko.

PRIDOBITE APLIKACIJO

PONAVLJAJTE BOŽANSKO IME

Umirite svoj um, odprite svoje srce in ustvarite pozitivno navado, da se povežete z Božanskim s čantanjem Božanskega Imena. Project Mantra je brezplačen program, ki vam pomaga postopoma oblikovati preprosto, a močno dnevno prakso v 40 dneh.

SPREJMITE IZZIV

POGLOBITE SVOJE ZNANJE

Če v svojo osebno knjižnico dodate modra učenja Paramahamse Vishwanande, imate priložnost, da se k njej znova in znova vračate. Vsakokrat boste odkrili nove dimenzije in pridobili več vpogleda v znanje, ki ga le-ta prinaša.

POGLOBITE SVOJE ZNANJE