SPLETNI
DARSHAN

Ne glede na to kje ste, lahko doživite osebno srečanje s Paramahamso Vishwanando in izkusite brezpogojno Ljubezen in blagoslov na Njegovem darshanu.

‘Ko pridete na darshan in  ko pogledam v vašo dušo, vidim vaš Jaz, vaš Pravi Jaz. In to kar vidim, je lepota tega, kar nosite v sebi. To je tisto, kar si želim, da vidite in tisto, kar hočem, da spoznate.’

Paramahamsa Vishwananda

SPLETNI DARSHAN

Darshan pomeni “pogled božanskega”, izkušnja videti in biti viden od Božanskega. Prejeti darshan od polno spoznanega Mojstra, ki živi v nenehni enosti z Božanskim je redek in zelo poseben zaklad, ki ga ne gre zamuditi.

Paramahamsa Vishwanada se je zaradi trenutne situacije v svetu odločil, da bo vsem podeljeval darshan preko spleta! Ne glede na, to kje na svetu ste, lahko doživite osebno srečanje s Paramahamso Vishwanando in izkusite brezpogojno Ljubezen in blagoslov Njegovega darshana.

KAKO ZAČETI?

Da bi prejeli darshan Paramahamse Vishwanande, si morate na svoj računalnik ali mobilno napravo namestiti aplikacijo Zoom.

Ko so vsi udeleženci darshana sprejeti na srečanje, se dogodku pridruži Paramahamsa Vishwananda. Lahko ga vidite in slišite, On pa lahko vidi vas. Čeprav bodo vaši mikrofoni izključeni, Vas bo nagovoril kot skupino.

Paramahamsa Vishwananda vas bo vodil skozi proces, zato je vse, kar morate narediti, da uživate v trenutku.

IZRAZITE HVALEŽNOST

Darshan z Mojstrom, ki je spoznal Boga, je neprecenljivo darilo. Če čutite hvaležnost za blagoslove, ki ste jih prejeli in bi nam radi pomagali pri posredovanju te izkušnje po svetu, vas prosimo, da nam namenite donacijo. Vaša pomoč je zelo dragocena.

Poleg tega nam vaš prispevek pomaga, da nadaljujemo s spletnimi darshani in drugimi programi z Gurudevom. Če bi radi podprli naše delovanje, lahko svoj prispevek oddate spodaj.

BHAKTI ID KAKO SE PRIJAVITE?

Bhakti ID

– Za registracijo na spletni darshan boste potrebovali osebni račun Bhakti ID.
– Zoom Meeting ID bo objavljen v vašem Bhakti ID-ju.
Povezava do Bhakti ID: BHAKTI ID

Cena
– 3 € na osebo
– prostovoljna donacija: bhaktimarga.org/donate

 

FAQ

u

Kaj je namen darshana?

Paramahamsa Vishwananda pogosto pove, da čisti prah in umazanijo z ogledala naše duše zato, da lahko vedno bolj odsevamo Božjo svetlobo.

u

Kaj naj počnem med darshanom?

Med darshanom pravzaprav ni potrebno početi nič, le da uživate v trenutku. To je čas, da se popolnoma potopite v svojo izkušnjo.

u

Kaj pridobim z darshanom?

Vsak posameznik prejme nekaj drugačnega, kar je namenjeno le njej ali njemu. Za nekatere je blagoslov. Za druge je preobrazba. Za tretje je ozdravitev. Vendar pa je darshan predvsem deljenje Ljubezni.

u

Kaj naj oblečem?

Čeprav darshan prejemate v svojem domu, je pomembno, da se spomnite, da se boste srečali z Božanskim, zato vas prosimo, da se oblečete lepo in dostojno (pokrijte globoke izreze in gola ramena).

u

Kako se občuti darshan?

Vsak darshan je nova izkušnja. Za vsakega posameznika bo izkušnja v tistem trenutku edinstvena. Ne glede na to ali začutite nekaj globokega, ali pa popolnoma nič, se dotakne nečesa globoko znotraj vas, pa če se tega zavedate ali ne.

u

Kdo se lahko udeleži darshana?

Darshani so namenjeni vsem ljudem brez omejitev. Vabljeni so vsi ne glede na vero ali tradicijo.  Blagoslov je brezplačen, vendar so donacije vedno dobrodošle.