OM CHANTING

OM Chanting deluje z zvokom. Z zvokom najvišje in najčistejše vibracije. Z zvokom, ki prežema vso vesolje. Ta zvok je OM.
OM je vibracija iz katere izhajajo vse ostale vibracije, je zvok vsega stvarstva. OM ne pripada nobeni religiji ali narodu. Pripada celotnemu človeštvu in vesolju, četudi ga največkrat  zasledimo v hinduizmu in budizmu.

Delovanje  OM Chantinga

OM Chanting se izvaja v posebej razporejeni skupini ljudi, s čimer se okrepi delovanje pozitivne energije, ki se pri tem ustvarja. S petjem OM-a se ustvari zelo močno energetsko polje, ki se dotakne prav vsakega. Transformira naša čustva, ki vibrirajo na nizkih frekvencah, kot so strah, jeza, žalost, samopomilovanje.

Po končanem OM Chantingu vsaka naša celica vibrira v OM-u, v harmoniji, miru in ljubezni.
OM Chanting pa ne vpliva samo na ljudi, ki so v krogu. Tako, kot pri kamnu, ki ga vržemo v vodo, se vibracija OM-a širi v okolje. V premeru vsaj 2 km tako prečiščuje eter, se dotakne ljudi in živali ter celo njihovih življenjskih situacij. Še posebej v mestih (kjer je največja koncentracija nižjih vibracij), na ta način v okolico vnašamo veliko svetlobe in pozitivne energije.
OM Chantinga se lahko udeležijo vsi, ne glede na starost ali karšnakoli prepričanja. Tehnika je zelo preprosta in zelo prizemljena. To NI MEDITACIJA. In ni potrebno, da imate posluh, vsak zna peti OM. Samo čantanje oz. petje traja 45 minut.