oktober, 2021

02okt18:0019:30PROJECT MANTRA SPLETNA DELAVNICA

Podrobnosti o dogodku

Project Mantra je brezplačen, voden program, ki pomaga postopoma graditi preprosto in kljub temu močno prakso ponavljanja manter v 40-ih dneh. Program je idealen za začetnike, ki iščejo preprosto, učinkovito orodje za pomoč pri utišanju uma, odpiranju srca in pridobivanju pozitivnejšega pogleda na življenje.

• Pomiri pretirano aktivnost uma
• Celotno bitje napolni z vibracijo Božanske Ljubezni
• Vzpostavi pozitivno vsakodnevno navado povezovanja z Božanskim znotraj nas

‘PONAVLJANJE BOŽANSKIH IMEN Z VSAKIM DIHOM NAJPREJ SPREMENI VAŠO NOTRANJOST. V SEBI ZAČUTITE VESELJE, SVOBODO, SREČO. TO PA NE OSTANE SAMO V VAS, AMPAK SIJE TUDI NAVZVEN. POSTANETE INSTRUMENT BOŽANSKE LJUBEZNI.’
PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Project Mantra – preusmerjanje uma
Ponavljanje mantre je učinkovit način za nadzor nemirnega uma. Z rednim ponavljanjem mantre, lahko um usposobimo, da se osredotoči na nekaj pozitivnega – kot so Božanska imena – namesto, da ga pustimo se vrteti okoli nenehnih notranjih sodb. Mantre se uporabljajo že tisočletja in so osnovni del vsake duhovne tradicije. So predhodnik današnjih afirmacij.

Project Mantra – odpri svoje srce
Moč mantre se ne skriva v njenem pomenu, temveč v njeni vibracijski frekvenci. Najmočnejše mantre so brezčasna sanskrtska imena Božanstev. Vsak zlog ustvari vibracije, ki prebudijo in odražajo božanske kvalitete kot so mir, pogum, ljubezen, sočutje in sprejemanje. Skrivnost je v ponavljanju z ljubeznijo in predanostjo, saj to odpira srce, okrepi vibracijo in omogoča, da izkusite Božansko Ljubezen.

Project Mantra – razvijanje pozitivne navade
40 dni je potrebnih, da transformacijska moč prakse ustvari dolgotrajno spremembo v zavesti. V tem času boste lahko opazili, da boste imeli bolj pozitiven pogled na življenje, izboljšano koncentracijo, večje samozavedanje in manj presojanja do vas in drugih.

ON-LINE DELAVNICA

Preko aplikacije Zoom. Pred delavnico si na svoj računalnik, tablico ali telefon prenesite aplikacijo Zoom: https://zoom.us/download

Cena:
prostovoljni prispevki

Donacije:
https://donorbox.org/donation-for-spn-sadhana-event

Več

Čas

(Sobota) 18:00 - 19:30

Organizator

Project Mantraprojectmantra@bhaktimarga.si

CENA

Prostovoljni prispevki. https://donorbox.org/donation-for-spn-sadhana-event

Submit a Comment

X