Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

MAHA OM CHANTING ZA MARIBOR

4. marca 2023 @ 19:00 - 21:00

Maha OM Chanting za Maribor

V Bhakti Margi Slovenija pripravljamo prav poseben dogodek, s katerim bomo z najmočnejšo vibracijo zvoka OM razsvetliti in povzdigniti mesto Maribor ter vso Slovenijo. Dogodek se imenuje veliki ali Maha OM Chanting za Maribor in se bo zgodil v soboto, 4. marca 2023 ob 18.00.

Moč skupine, povezane v najčistejši in najvišji kozmični vibraciji OM je za um nedoumljiva, sploh ker je skupinska praksa OM Chanting tako preprosta, pa vendar ima tako močne pozitivne učinke. Peti ali čantanti mantro OM zmore prav vsak. Vsak se lahko pridruži velikemu krogu svetlobe, ki prečiščuje in povzdiguje na vseh nivojih – fizično, mentalno in čustveno.  V trenutku ko začnemo peti mantro OM, začnejo vse naše celice avtomatično vibrirati v najčistejši energiji, občutimo globok mir in harmonijo. OM bo še dolgo po dogodku odzvanjal v telesih udeležencev in se širil na vse in vsakogar, kamorkoli že bomo šli.

Raste samo tisto, kamor se steka naša energija, naša ljubezen. Vsaj za uro bodimo ljubeči do sebe, prebivalcev Maribora, do vse naše prelepe dežele. Pridite in postanite del tokratnega velikega OM Chanting kroga za Maribor.

Dogodek je brezplačen. Donacije so dobrodošle.

Prijave so obvezne: Prijave – Bhakti Marga Slovenija

Podrobnosti

Datum:
4. marca 2023
Čas:
19:00 - 21:00
Dogodek Kategorije:
,
Dogodek Oznake:

Organizator

Bernarda
Telefon
041 780 383

Lokacija

Športna dvorana Osnovne šole Franca Rozmana Staneta
Kersnikova ulica 10
Maribor, 2000 Slovenia
+ Google Zemljevid