MAHAVATAR BABAJI

Mahavatar Babaji je Guru Paramahamse Vishwanande, je Paramguru (najvišji Guru) linije Atma Kriye in njen izvor. Mahavatar Babaji se je prvič srečal s Paramahamso Vishwanando, ko je bil le-ta star pet let. Takrat še mlademu fantu je že dal bežen vpogled v to, kar v resnici je.

MAHAVATAR BABAJI JE GURU VSEH GURUJEV NA ZEMLJI, JE UČITELJ UČITELJEV. JE ZELO VEDER, JASEN , NEŽEN IN PLEMENIT; PREDVSEM PA ZELO, ZELO PONIŽEN IN POLN LJUBEZNI.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Nesmrtni Jogi

Mahavatar Babaji je veliki nesmrtni jogi iz Himalaje, ki se je manifestiral pred 5000 leti in živi še danes. Vedno uči eno stvar: če je On spoznal Boga, ga lahko tudi mi.

Babajijeva narava je neprimerljiva s čimerkoli. Je nad časom in prostorom. Nenehno blagoslavlja človeštvo z valovi miru in ljubezni ter pomaga drugim Gurujem pri opravljanju njihovega dela. Ima velik vpliv na področju duhovnosti, pa vendarle zaradi svoje ponižnosti in skromnosti ni nikoli izbral, da bi javno deloval. Namesto tega daje prednost svojim učencem, med katerimi nekatere pozna ves svet.

 

Mahavatar Babaji, Bhakti Marga

Oče Kriya Joge

Skozi stoletja je Mahavatar Babaji podal mnoge različne Kriya Yoge tehnike in učenja, vsako od njih skladno s tem, kar je svet potreboval v tistem času. Za današnji čas nam je Mahavatar Babaji, skozi učenja Paramahamse Vishwanande, dal Atma Kriya Yogo, da bi razvili brezpogojno ljubezen in da bi ljudem pomagal spoznati Božanskost znotraj njih samih . Ko se naučite Atma Kriya Yoge, je Mahavatar Babaji obljubil, da bo vedno z vami, da vas bo vodil, blagoslavljal in ljubil.

‘MOJA MISIJA JE ODPIRANJE SRC LJUDI, DA BODO PREPOZNALI IN SPREJELI
VEČNO BOŽANSKO LJUBEZEN, KI NAS PREŽEMA VSE‘

Leave a Comment

Podprite misijo

Donacije Prijatelji Bhakti Marge Seva (Nesebično služenje) Fundacija za tempelj SPN

Trgovina

Knjige Music download CD-ji Slike