DONACIJE

ZA PRENOVO OLTARJA IN NAKUP MURTIJA ZA BHAKTI MARGA CENTER V MARIBORU 

Vsi ki imamo izkušnjo snidenja s Paramahamso Vishwanando, smo izkusili nekaj več, nekaj za kar do tistega trenutka nismo vedeli da obstaja. Začutili smo nekaj kar se preliva skozi nas in nam konstantno daje, začutili smo kako ljubiti in kako biti ljubljen. Skozi ritual Yagne lahko podoživimo ta občutek.
Zato smo se letos podali v organiziranje le te ob prazniku, Narasimhe Chaturthi-ja.

 

YAGNA
Je najmočnejši obred na svetu ki poglobi odnos do božanstva, očisti naše stare vzorce, čisti prostor, prečiščuje naše negativne aspekte, izpopolnjuje naš namen, poglobi našo predanost in nas napolni z ljubeznijo. Pri yagni pride do močne transformacije, ki nam omogoča boljšo kvaliteto življenja.
Yagna bo namenjena prenovi oltarja in nakupu novega murtija v Mariboru.

Naša vizija je, da se ljudem približa kultura s katero bomo lahko poglobili odnos z božanskim. Sama prenova bo omogočala veliko bolj primerno in spoštljivo ravnanje do božanskega.

 

CEREMONIJE IN RITUALI SO ZELO, ZELO POMEMBNI ZA DOBROBIT IN EVOLUCIJO TEGA SVETA, SAJ TVORIJO VIBRACIJO, KI OHRANJA IN PODPIRA ENERGIJO NARAVE.
PARAMAHAMSA SRI SWAMI VISHWANANDA

 

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda nam vedno znova kaže resnično ljubezen, vsa njegova dejanja so namenjena ljudem, njegova milost in velikodušnost je brezmejna, saj nikoli ne zahteva nič v zameno. Vse kar ponuja svojim deevotijem in gostom, vključno z daršani, pujami, bogoslužjem, OM Chantingom, glasbo, online Satsangi in vsemi drugimi programi, ki so namenjeni podpori iskalcev božanskega v sebi, so brezplačni.

PRILOŽNOST DA SE ISKRENO ZAHVALIMO
Če je milost Paramahamse Vishwanande blagoslovila tudi vaše življenje, če verjamete v njegova učenja in si želite pomagati pri širitvi njegove misije, imamo tokrat čudovito priložnost, da to tudi storimo.

KAKO?
Za obnovitev templja so potrebni gradbeni materiali, s katerimi bomo lahko uresničili vizijo. Za nakup le teh pa potrebujemo določena denarna sredstva. Ker vse temelji na energetski izmenjavi in je eno od večkrat poudarjenih Gurujijevih načel tudi: ”več ko daješ več prejemaš”,  smo se odločili, da tokrat vsem ponudimo priložnost dati in posledično tudi prejeti.

 

MOŽNOST POSTATI ANGEL
Lahko pa izberete enega izmed spodaj predlaganih paketov, kjer lahko sodelujete na dva načina:

PRI OBNOVI TEMPLJA
Skupna vizija je, da uredimo primernejše domovanje božanstev, kar v prvi vrsti pomeni, prenovo oltarja, ki bi vsebovala tudi konstrukcijo. Le ta bi predvsem omogočala veliko bolj primerno in spoštljivo ravnanje z božanstvi. Božanstva, ki nas neumorno varujejo, ki nam podarjajo nešteto blagoslovov, da se lahko lažje iztrgamo iz močnih rok iluzije, so vedno z nami. Z skupnimi močmi jim tokrat lahko priskrbimo primernejše in veliko bolj velikodušno domovanje.


PRI NAKUPU NOVEGA MURTIJA

Murti (izbrano božanstvo) za Maribor oziroma podravsko regijo je Narasimha, ki zvesto varuje svoje deevotije in okolico, stalno skrbi za njih, obenem pa nam uničuje ego, ki je vzrok vsega trpljenja. Z novim, večjim murtijem bomo ljudje lažje poglobili odnos do božanstva in se začeli poglabljati v sebe.

DONACIJA ZA PRENOVO TEMPLJA

 

DONACIJA  V VIŠINI 1000 EUR
Ta izjemna velikodušnost bo poplačana z vašim vgraviranim imenom v templju, kar pomeni, da boste vedno prisotni v templju. Kadarkoli bodo ljudje tam izvajali molitve, bodo blagoslovi vedno z vami. Donacija prav tako vsebuje paket presenečenja, s katerim boste lahko učenja še bolj poglobili in se lažje predali božanskemu. Sam pristop k yagni (yagna po lastni izbiri v letu 2018) je za vas brezplačen, prav tako vsa hrana in pijača. Ta donacija brez dvoma vsebuje velike blagoslove, ki jih z materialnimi dobrinami ne moremo izmerit. Z vašo pomočjo pa bo skupnost postala še močnejša.


DONACIJA  V VIŠINI 500 EUR
Vaša velikodušnost bo poplačana z brezplačnim obrokom in brezplačnim pristopom na sami yagni (yagna po lastni izbiri v letu 2018) ter s paketom dobrin, s katerim boste lažje prebudili spečo zavest in kateri vam bo služil kot opomnik vaše velikodušnosti do konca življenja, paket vsebuje tudi del zakladnice znanja in učenja, ki jih je podal naš Satguru in so neprecenljiva. S tem boste pomagali obnoviti oltar, ki je domovanje božanstev. Povezava z božanskim se s takimi gestami močno krepi, obenem pa se krepi tudi sam odnos do božanstva. To je en izmed močnejših načinov, da se odvežemo od materialnega in svoj namen podpremo z dejanjem.


DONACIJA  V VIŠINI 100 EUR
Ta donacija vsebuje brezplačen pristop k yagni (yagna po lastni izbiri v letu 2018), brezplačen obrok in manjše darilo, ki vam bo pomagalo izvajati duhovne vaje in vas opominjalo na velikodušnost ter Gurujija. Vsak prispevek in donacija nosi blagoslove v kolikor je namen čist in popolnoma brez pričakovanj. Z vašo pomočjo bo obnovljeno domovanje božanstev.

DONACIJA ZA NAKUP NOVEGA MURTIJA

 

DONACIJA  V VIŠINI 1000 EUR
Ta neprimerljiva velikodušnost bo poplačana z vgraviranim imenom pod stopali božanstva, kar pomeni, da se boste lažje predali stopalom božanstva saj bo vaše ime vedno pod njimi. Vedno boste prisotni v templju, kadarkoli bomo ljudje tam izvajali molitve bodo blagoslovi pritekali k vam. Donacija vsebuje tudi Božanski paket s katerim boste lahko svojo predanost še bolj poglobili. Sam pristop k yagni (yagna po lastni izbiri v letu 2018) je za vas brezplačen, prav tako vsa hrana in pijača. Ta donacija brez dvoma vsebuje velike blagoslove, ki jih z materialnimi dobrinami ne moremo izmerit. Božanstvo za Maribor oziroma podravski del Slovenije je Narasimha, ki konstantno ščiti in varuje tiste, ki z njim navezujejo odnos obenem pa nam uničuje ego, ki je vzrok vsega trpljenja.


DONACIJA  V VIŠINI 500 EUR
S to donacijo bomo kupili Božanstvu obleke in vse druge potrebščine, ki jih potrebuje. S to donacijo dobite ekskluzivno možnost, da izberete obleke, nakit in krono božanstva, ki jih bo nosil. Yagna je za vas brezplačna (yagna po lastni izbiri v letu 2018) prav tako hrana, poleg tega prejmete darilni paket, s katerim boste lažje poglobili učenja in si pričarali čudovito atmosfero. Vaše dejanje bo brez dvoma blagoslovljeno, obenem je to čudovita priložnost, da postavimo vzor in še okrepimo organizacijo, ki je namenjena naši rasti.


DONACIJA  V VIŠINI 100 EUR
Ta donacija vsebuje brezplačen pristop k yagni (yagna po lastni izbiri v letu 2018) in manjšo darilo, ki vam bo pomagalo izvajat duhovne vaje in vas opominjalo na velikodušnost ter Gurujija. Vsak prispevek in donacija nosi blagoslove v kolikor je namen čist in je popolnoma brez pričakovanj.

DAJANJE JE TRADICIJA, S KATERO URAVNOTEŽIMO ENERGIJO. VSE JE V SODELOVANJU. Z ENO SAMO OSEBO NE MOREMO ZGRADITI NIČESAR, TEMPELJ JE NAMENJEN VSEM. S TEM KO SODELUJEMO, BOMO V TEMPLJU VEDNO PRISOTNI, KADARKOLI BODO LJUDJE TAM IZVAJALI MOLITVE, ČE SE SPOMNITE ALI NE, Z VAŠIM IMENOM POD STOPALI BOŽANSTVA, BODO BOŽANSKI BLAGOSLOVI VEDNO Z VAMI.
PARAMAHAMSA SRI SWAMI VISHWANANDA

HVALEŽNI SMO VAŠE DONACIJE

Vsaka donacija, ki pride iz srca in je dana z iskrenim namenom šteje. Prav tako bo deležna blagoslovov in bo pripomogla k novemu templju.

Prispevek je čudovit način s katerim se lahko zahvalimo Gurujiju. Radost dajanja se skriva v tem, da ne pričakujemo nič v zameno, vendar smo v vsakem nesebičnem dejanju deležni blagoslovov, ki pridejo do nas takrat, ko resnično dajemo iz srca. Več kot dajemo, več prejmemo in predanost raste ter ostane v nas.

Vaše donacije nakažete na spodnji račun:

IBAN: SI56 6100 0001 3449 106 (Delavska Hranilnica d.d.)
SWIFT oz. BIC KODA: HDELSI22
Naslovnik:
Bhakti Marga Slovenija
Šober 7A

NAMEN

DONACIJA ANGEL
Obnova templja: BMtempelj10, BMtempelj5, BMtempelj1 
(odvisno od izbrane donacije)
nakup novega murtija: BMmurti10, BMmurti5, BMmurti1 
(odvisno od izbrane donacije)

DONACIJA PO VAŠI IZBIRI: BMdonacija

kontakt
041 873 154 (Nataša)

Lep pozdrav,
Bhakti Marga Slovenija team

‘MOJA MISIJA JE ODPIRANJE SRC LJUDI, DA BODO PREPOZNALI IN SPREJELI
VEČNO BOŽANSKO LJUBEZEN, KI NAS PREŽEMA VSE‘

Podprite misijo

Donacije Prijatelji Bhakti Marge Seva (Nesebično služenje) Fundacija za tempelj SPN

Trgovina

Knjige Music download CD-ji Slike