BHAKTI MARGA CENTER IN AŠRAM

Shree Peetha Nilaya (SPN) je največji in najbolj uveljavljen duhovni center ter ašram Bhakti Marge. Prav tako je primarno domovanje Paramahamse Sri Swamija Vishwanande, ko ne potuje po svetu.

Ime pomeni ‘Prebivališče oziroma Dom Maha Lakshmi ( Božanske matere)’ in prav Božanska mati je bila tista, ki je navdihnila Paramahamso Vishwanando, da je tako poimenoval svoj ašram. Je srce Bhakti Marge, ki skozi celotno leto izreka dobrodošlico tisoče obiskovalcem na dogodkih, festivalih, prireditvah, daršanih, tečajih, …

Ašram je kraj kjer duhovni iskalci živijo v miru in spokojnosti sredi narave. Znotraj takšnega okolja lahko posameznik moli, poje božanska imena, opravlja Sevo (nesebično služenje) in je preprosto srečen. Ljudje so konstantno pritegnjeni v Shree Peetha Nilayo, da dvigujejo svojo zavest, poglabljajo svojo Sadhano (duhovno vadbo) in izkušajo božansko ljubezen.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Ašram nudi enako močno izkušnjo tako tistim, ki ga obiščejo prvikrat, kot dolgoletnim sledilcem: možnost pridobivanja znanja oz. vedenja in doživetja direktne izkušnje svojih lastnih potencialov. Vabljeni ste, da pridete in se udeležite festivalov, dogodkov ali tečajev, oziroma da izkusite ašramsko življenje skozi Bhakti Marga seva program. Vsakdo je dobrodošel in nihče ne odide praznih rok.

Ašramsko življenje

Ašramsko življenje je edinstveno. Vse dnevne aktivnosti so usmerjene tako, da vsako dejanje postane nudenje Božanskemu. Vsakdo od skoraj 100 stalnih prebivalcev ašrama pozna blagoslov in vrednost seve (nesebičnega služenja) in bo vesel, če bo lahko svoje izkušnje delil z vami. Gostje so povabljeni, da se udeležijo dnevne seve, kot del njihove ašramske izkušnje; in poleg same radosti služenja, prejmejo še blagoslov same Božanske matere (Maha Lakshmi).

Bivanje v ašramu

Shree Peetha Nilaya ašram prireja številne dogodke, kateri trajajo od nekaj ur pa vse do več dni skupaj. Če se želite dogodkov udeležiti in bivati v ašramu, prosimo da rezervirate sobo in se prijavite na dogodek dovolj zgodaj, saj je v času dogodkov po sobah izredno veliko povpraševanje.

‘MOJA MISIJA JE ODPIRANJE SRC LJUDI, DA BODO PREPOZNALI IN SPREJELI
VEČNO BOŽANSKO LJUBEZEN, KI NAS PREŽEMA VSE‘

Leave a Comment

Podprite misijo

Donacije Prijatelji Bhakti Marge Seva (Nesebično služenje) Fundacija za tempelj SPN

Trgovina

Knjige Music download CD-ji Slike