BHAKTI MARGA CENTER IN AŠRAM

Shree Peetha Nilaya (SPN) je največji in najbolj uveljavljen duhovni center ter ašram Bhakti Marge. Prav tako je primarno domovanje Paramahamse Sri Swamija Vishwanande, ko ne potuje po svetu.

Ime pomeni ‘DOMOVANJE Maha Lakshmi (Božanske matere)’ in prav Božanska mati je bila tista, ki je navdihnila Paramahamso Vishwanando, da je tako poimenoval svoj ašram. Je srce Bhakti Marge, ki skozi VSE leto izreka dobrodošlico tisoče obiskovalcem na dogodkih, festivalih, prireditvah, daršanih, tečajih …

Ašram je kraj, kjer duhovni iskalci živijo v miru in spokojnosti sredi narave. Znotraj takšnega okolja lahko posameznik moli, poje božanska imena, opravlja sevo (nesebično služenje) in je preprosto srečen. Shree Peetha Nilaya nenehno privablja ljudi, ker ponuja možnost za  dvig zavesti, poglabljanje sadhane (duhovne vadbe) in izkušanje božanske ljubezni.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Ašram nudi enako močno izkušnjo tako tistim, ki ga obiščejo prvikrat, kakor dolgoletnim sledilcem. Vabljeni ste, da pridete in se udeležite festivalov, dogodkov ali tečajev, oziroma da izkusite življenje v ašramu skozi Bhakti Marga seva program. Vsakdo je dobrodošel in nihče ne odide praznih rok.

Življenje v ašramu

Življenje v ašramu je edinstveno. Vse dnevne aktivnosti so usmerjene tako, da vsako dejanje postane ODNOS Z Božanskim. Vsakdo od skoraj sto stalnih prebivalcev ašrama pozna blagoslov in vrednost seve (nesebičnega služenja) in bo vesel, če bo lahko svoje izkušnje delil z vami. Gostje so vabljeni, da se udeležijo dnevne seve, kot del njihove izkušnje v ašramu; in poleg same radosti služenja, prejmejo še blagoslov same Božanske matere (Maha Lakshmi).

Bivanje v ašramu

Shree Peetha Nilaya ašram prireja številne dogodke, ki trajajo od nekaj ur pa vse do več dni skupaj. Če se želite dogodkov udeležiti in bivati v ašramu, prosimo da rezervirate sobo in se prijavite na dogodek dovolj zgodaj, saj je v času dogodkov  ashram hitro zapolnjen.

‘MOJA MISIJA JE ODPIRANJE SRC LJUDI, DA BODO PREPOZNALI IN SPREJELI
VEČNO BOŽANSKO LJUBEZEN, KI NAS PREŽEMA VSE‘

Leave a Comment

Podprite misijo

Donacije Prijatelji Bhakti Marge Seva (Nesebično služenje) Fundacija za tempelj SPN

Trgovina

Knjige Music download CD-ji Slike