SWAMI VISHWAKANJALOCHANANANDA

Skozi milost Mahavatarja Babajija in Paramahamse Vishwanande je bilo starodavno, sveto znanje dano svetu v obliki Atma Kriya Yoge. Iniciacija v Atma Kriya Yogo napolni sadhaka z direktno energijo Mojstrov in služi kot ključ za odklepanje vrat do Samorealizacije.

KAJ JE ATMA KRIYA YOGA?

Atma Kriya Yoga je učinkovit sistem joge in se širi po svetu z namenom, da bi dvignili “zavest srca” ljudi. Atma pomeni duša, Kriya pomeni zavedanje dejanj. Atma Kriya Yoga (AKY) nam pomaga zavedati se prisotnosti Božanskega v vsem kar počnemo.
Sestavljena je iz individualnih in močnih vaj, ki hitro pospešujejo duhovni razvoj in odpirajo (duhovno) srce za brezpogojno ljubezen (ljubezen brez pričakovanj). To je joga za današnji čas.

AKY predstavlja obliko Kriye, ki nam jo je podaril Mahavatar Babaji zato, da bi lahko ljudje dosegli božanskost v sebi. Leta 2007 jo je predal svojemu učencu Paramahamsi Sri Swamiju Vishwanandi z namenom, da bi pomagala človeštvu napredovati v razsvetljeno stanje zavesti, kakršno ta svet nujno potrebuje. AKY je niz jogijskih tehnik, ki resnično pomagajo, da oseba, ki jih izvaja, deluje iz srca in živi iz ljubezni. Tehnike pripeljejo do združitve telesa, uma in duha. Odstranjujejo karmo, umirijo um, ustavijo proces staranja, povečajo energijo ter obnovijo telesno zdravje in vitalnost. Podarjen je tudi Shaktipat, ki učencu omogoči še hitrejši napredek v njegovi praksi joge in popolni izkoristek tehnik, ne samo njenih delnih koristi.

AKY je sestavljena iz intenzivnih vaj: petja manter, vizualizacije, meditacije na zvok, pranayame, meditacije na posamezne čakre, mudre, asane in OM Chanting. Vse omenjene tehnike so namenjene le enemu cilju – odkrivanju Božanske Ljubezni znotraj nas in v naši duši.

To je ljubezen, ki je ne moremo spoznati z umom in je skrivnost celo velikim jogijem. To je ključ do spoznanja, kdo v resnici smo.

 

Želite izvedeti več?

Več o Atma Kriya Yogi lahko izveste na mednarodni Atma Kriya Yoga spletni strani. Prav tako lahko kontaktirate Atma Kriya Yoga koordinatorja na tem Emailu: atmakriyayoga@bhaktimarga.si.

ATMA KRIYA JE NAJLAŽJA POT DO SPOZNANJA ENOSTI Z VSEM, S CELOTO, SAJ PRIPRAVLJA TELO, UM IN DUŠO ZA REALIZACIJO BOGA. SPOMINJA NAS DA JE VSE BOŽANSKO, V VSEH ČASIH IN VSEH PROSTORIH.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

‘MOJA MISIJA JE ODPIRANJE SRC LJUDI, DA BODO PREPOZNALI IN SPREJELI
VEČNO BOŽANSKO LJUBEZEN, KI NAS PREŽEMA VSE‘

Leave a Comment

Podprite misijo

Donacije Prijatelji Bhakti Marge Seva (Nesebično služenje) Fundacija za tempelj SPN

Trgovina

Knjige Music download CD-ji Slike